Eurowag spouští první nabíjecí službu se zaměřením na komerční silniční dopravu pro podporu elektrifikace

29 srpna 2024, 13:46

Společnost Eurowag jako první poskytovatel e-Mobility služeb (eMSP) zaměřený na komerční silniční dopravu mění elektrifikaci komerčních vozových parků. Nová komplexní nabídka společnosti zahrnuje nabíjení jako službu, rozvoj sítě a poskytování přístupu u všech významných provozovatelů dobíjecích míst v Evropě.

Tato služba je určena speciálně pro odvětví komerční silniční dopravy a zajišťuje přístup ke stále se rozšiřující síti nabíječek pro elektromobily, což je důležitý krok pro snižování emisí a podporu udržitelné budoucnosti silniční dopravy.

Uvedená služba je k dispozici zákazníkům s elektrifikovanými vozovými parky (EV), včetně dodávek, lehkých užitkových vozidel a těžkých nákladních vozidel, která potřebují veřejné, soukromé nebo poloveřejné nabíjecí služby na silnicích.

Díky Eurowag EV aplikaci a integrované GPS navigaci mohou řidiči snadno vyhledat vhodné nabíjecí stanice, zvolit si mezi pomalým a rychlým nabíjením, a už brzy ověřit dostupnost v reálném čase, kde to bude technicky možné. EV aplikace také umožňuje řidičům transparentně zobrazovat a porovnávat ceny elektřiny, což zejména řidičům nákladních vozidel usnadňuje plánování harmonogramu a správu nákladů.

S palivovou kartou Eurowag, s integrovaným čipem RFID, je platba za dobíjení bezproblémová. Díky kartě mají její uživatelé zajištěn stejně jednoduchý přístup jako při standardním tankování. Veřejná služba nabíjení je poskytována ve spolupráci se společností Last Mile Solutions, největší platformou pro e-mobilitu v Evropě. Služba eMSP pro komerční silniční dopravu je nyní plně integrována do současného portfolia digitálních služeb společnosti, které zahrnuje správu vozového parku, navigaci, mýtné, vracení daní nebo silniční služby. Vytváří tak kompletní „od A po Z“ ekosystém pro firmy v oblasti komerční silniční dopravy.

Zajistí široký přístup ke spolehlivým a efektivním řešením pro nabíjení po celé Evropě, což podtrhuje závazek společnosti Eurowag poskytovat inteligentní řešení, která zajistí poctivou, férovou a efektivní komerční silniční dopravu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!