IVECO S-Way získalo ocenění iF DESIGN AWARD 2024

3 dubna 2024, 12:56

IVECO S-Way MY24 získalo ocenění iF DESIGN AWARD 2024 v kategorii Product Design Automobiles/Vehicles.

iF DESIGN AWARD 2024

Nezávislá porota, složená ze 132 mezinárodních odborníků na design, označila IVECO S-Way za vítěze v soutěži s více než 11.000 přihlášenými vozy ze 72 zemí, z nichž každý doufal, že získá tuto prestižní pečeť kvality.

Přepracovaný design exteriéru a zbrusu nová palubní deska jsou hlavními body oceněného modelu IVECO S-Way, který byl v souladu se zaměřením společnosti IVECO navržen a vyvinut s ohledem na zážitek řidiče.

Vnější mřížka chladiče, která je okamžitě rozpoznatelným prémiovým prvkem tohoto vlajkového vozu, je tvořena několika prvky, které umožňují širokou škálu možností přizpůsobení. Vedle nového loga IVECO – dostupného v chromu nebo matné tmavě šedé – lze samotnou mřížku objednat v osmi různých stylech a barevných variantách, včetně lesklých povrchových úprav, metalických prvků nebo dokonce v barvě karoserie.

iF DESIGN AWARD 2024

Zcela nový přizpůsobitelný přístrojový panel vznikl na základě důkladného výzkumu UX a je rozdělen do tří segmentů, rozlišených podle materiálů a barev. Hi-tech a profesionální řidičská zóna zvyšuje zážitek z jízdy, přívětivý prostor pro cestující vytváří obklopující lounge efekt, zatímco další úložné prostory uprostřed zvyšují praktičnost.

Významné vylepšení interiéru zahrnuje působivou ergonomii „jako v osobním autě“, a to díky vylepšené pozici sedadel, menšího a vertikálněji uloženého volantu s mnohem širšími možnostmi nastavení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!