Zákazníci ADIPu se mohou těšit na rozšíření sortimentu brzdových kotoučů dodavatele Knorr-Bremse Truck Services

6 prosince 2023, 15:10

Společnost ADIP je již 32 let jednou z nejvýznamnějších firem působících na českém a slovenském trhu v oblasti prodeje náhradních dílů a příslušenství.

Jedním z nejvýznamnějších dodavatelů je společnost Knorr-Bremse Truck Services, lídr na trhu brzdových systémů pro užitková vozidla.

Zvláštní roli v tomto segmentu hrají brzdové kotouče. S cílem vyhovět potřebám a očekáváním zákazníků byla nabídka tohoto dodavatele a tím pádem i ADIPu rozšířena o bimetalově lité, beznábojové a konvenční brzdové kotouče, které splňují nejvyšší požadavky.

Špičkové bimetalové brzdové kotouče, nabízejí lepší brzdný výkon a menší slábnutí brzd díky své konstrukci, která zajišťuje vynikající tepelnou vodivost a umožňuje lepší odvod tepla. Jsou tišší než tradiční kotouče a také méně podléhají korozi.

Bimetalová konstrukce těchto brzdových kotoučů zajišťuje lepší odolnost proti opotřebení, což vede k prodloužení životnosti. Použití dvou různých litinových odlitků snižuje celkovou hmotnost vozidla, což vede ke zlepšení spotřeby paliva a ovladatelnosti vozidla.

Snížení hmotnosti je velmi důležité také v případě beznábojových brzdových kotoučů, které jsou obvykle lehčí než kotouče s nábojem, protože odpadá nutnost montáže těžkého náboje. To znamená snížení neodpružené hmotnosti, zlepšení ovladatelnosti, účinnosti a výkonu vozidla a větší plocha umožňuje lepší odvod tepla.

Přesvědčte se o kvalitě produktů Knorr-Bremse právě v ADIPu. Prodejní síť ADIP je celorepubliková a tím pádem dostupná všem. Více informací naleznete na stránkách ADIP.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!