ZF [pro] Service – koncept servisní sítě

20 listopadu 2023, 12:11

ZF [pro] Service je koncept servisní sítě nové generace, který vznikl sjednocením tří stávajících servisních konceptů pro užitková vozidla: ZF [pro] Tech, ZF Service Points a WABCO Service Partners po dokončené integraci společností WABCO a ZF Group. S tímto vznikem taktéž souvisí i sjednocení stávajících servisních konceptů a vzniká jediný servisní program s názvem ZF [pro] Service.

ZF [pro] Service

Tento jedinečný program byl vyvinut ZF Aftermarket proto, aby se mohli provozovatelé užitkových vozidel připravit na budoucnost. Jedná se program, který je přizpůsobený potřebám specializovaných servisů pro užitková vozidla podle typu vozidla (nákladní vozidlo, autobus a/nebo přípojné vozidlo). Servisní partner si může zvolit ze dvou základních packetů dle jeho zaměření. Jedná se o ZF Driveline Partner zaměřený na autobusy a nákladní automobily a WABCO Partner, který se i nadále soustředí na komerční vozidla.

ZF pro Service logo

Výhody spojené s konceptem ZF [pro] Service

ZF [pro] ServiceServisní koncept zahrnuje několik prvků. Jedná se o podporu prodeje, technickou podporu, doplňkové služby a školení. Podpora prodeje je poskytovaná formou sdílení relevantních informací pro partnerské servisy.

Technická podpora zahrnuje přímý kontakt se specialisty od ZF Aftermarket, s přístupem k technickým údajům a informacím o opravách a k servisním materiálům výrobců a podporu při diagnostice vozidel. Po zapojení do ZF [pro] Service nabízíme odborné technické znalosti.

Komplexní portfolio servisních řešení všech našich prémiových značek. Další informace naleznete na stránkách ZF [pro] Service.

Doplňkové služby: Rozšíření sítě spolupracujících partnerů vám přinese řadu výhod. Například snížením prostojů vozidel z důvodu oprav prováděním záručních oprav komponentů Wabco. ZF dále podporuje své partnery inovativním řešením pomocí nejnovějších informačních technologií.

Svým partnerům nabízíme rozsáhlý program školení, obsahující vícedenní prezenční kurzy, které přispívají ke zvyšování úrovně kompetence a kvality servisních partnerů.

Kompletní informace o produktovém portfoliu naleznete na stránkách ZF Aftermarket.

ZF Aftermarket

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!