Společnost DENSO vydala nový katalog dílů pro nákladní automobily, zemědělská vozidla a průmyslové stroje

6 září 2023, 12:41

Nejnovější katalog obsahuje veškerou nabídku dílů DENSO pro nákladní a užitková vozidla, zemědělské a průmyslové stroje, celkem pro více než 7.500 aplikací.

Rozšířený katalog dílů od společnosti DENSO

Na začátku katalogu je představeno portfolio výrobků DENSO pro prvovýrobu (OE). Díly jsou rozděleny podle odvětví, do kterých jednotlivá vozidla patří. V přehledné grafice jsou také podrobně uvedeni výrobci vozidel z celého světa, kterým společnost DENSO pro nové vozy dodává díly.

Poté začíná hlavní část katalogu. Nejdříve zde najdete jednoduché tabulky s obecnými informacemi o každém dílu, základními aplikacemi a příslušnými odkazy na originální díly. Další část katalogu tvoří podrobné aplikační tabulky, které umožňují přesný výběr dílů pro konkrétní vozidlo. Tabulky mimo jiné poskytují informace o skupině vozidel, výrobci, modelu, kódu motoru, typu paliva, roku výroby atd. Lze zde nalézt tak různorodé aplikace, jako jsou AGCO a John Deere v oblasti zemědělství, Mercedes-Benz a Mitsubishi v oblasti užitkových vozidel a Toyota a Yale v oblasti průmyslových strojů.

Náhradní díly pro mnoho nákladních vozidel a nejenom to

Rozdělení produktů podle jednotlivých oblastí ukazuje, že většina aplikací – konkrétně 6.387 – je určena pro střední a těžká užitková vozidla. Následuje 753 aplikací pro průmyslové stroje, 282 aplikací pro zemědělská vozidla a 88 aplikací z kategorie ostatní. Nejvíce položek v sektoru užitkových vozidel se týká dílů pro vozy Iveco, Man a Mercedes-Benz a v sektoru zemědělských vozidel pro John Deere, Fendt a Landini. Závěrečná část publikace obsahuje tabulky, které shrnují všechny potřebné odkazy na originální díly, aby usnadnily identifikaci a zajistily, že zákazníkovi bude dodán ten správný náhradní díl.

Katalog si můžete stáhnout ve formátu PDF zde.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!