Bavorská edice – Nová speciální řada tahačů MAN TGX

10 května 2023, 12:21

S velkým zájmem zákazníků se setkala loňská jubilejní vozidla TGX vyrobená k 30. výročí oficiálního zastoupení společnosti MAN v České republice. Společnost MAN Truck & Bus Czech Republic se proto rozhodla nabídnout dopravcům další speciální řadu tahačů – nyní Bavorskou edici. Pro český trh bude vyrobeno pouze 30 těchto vozidel ve specifickém zbarvení a se špičkovou výbavou.

Bavorská edice tahačů TGX 18.480 4×2 dostala modrý lak Steel Blue. Mezi stylové prvky, které umocňují dojem při pohledu zvenčí, patří silueta lva na kabině v kombinaci s dynamickými grafickými prvky a také originální logo navržené výhradně pro tuto edici, které spojuje značku MAN s domácí bavorskou symbolikou.

Technická specifikace vozidel: účinný a úsporný motor MAN D26 480 k s točivým momentem 2450 Nm. Automatická převodovka MAN TipMatic spojená s velmi účinným 6-ti stupňovým retardérem a několika jízdními programy. Adaptivní tempomat ACC s funkcí Stop & Go, úsporný tempomat MAN EfficientCruise GPS. Asistent pro jízdu v jízdním pruhu LRA, asistent pro změnu jízdního pruhu LCS a varování při vybočení z jízdního pruhu. Největší kabina GX, vnější osvětlení Full LED a doplňková funkce MAN EasyControl. Kožený multifunkční volant, MAN ComfortSteering s aktivním zásahem do řízení. Vzduchem odpružené komfortní sedadlo řidiče s bederní opěrkou, loketní opěrkou a vyhříváním, sedadlo spolujezdce Vario otočné, sklopné. Digitální přístrojová deska s 12,3palcovým displejem, ovládání multimediálních systémů pomocí inovativního systému MAN SmartSelect, multimediální systém MAN Navigation Advanced (7palcový displej), nezávislá klimatizace integrovaná ve vozidle, elektricky ovládaná roleta předního okna.

Bonusy navíc: K tahačům limitované řady Bavarian Edition patří také atraktivní servisní smlouva ComfortSuper v délce 36 až 60 měsíců za akční cenu a balíček služeb MANDigital , Telematický systém MANRio, servisní péče MANServis care nebo vzdálený koučing řidičů našimi profesionály MAN ConnectedCoDrive.

Extra prémie: Zákazníci, kteří si objednají tahač z nové limitované série, získají dvoudenní autobusový zájezd do Mnichova. Součástí programu bude exkluzivní návštěva výrobního závodu MAN a účast na Oktoberfestu. (Pozvánka platí pro 2 osoby ubytované ve dvoulůžkovém pokoji.)

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!