Dachser Czech Republic má nové vedení IT oddělení

21 dubna 2023, 9:25

Mezinárodní logistický provider Dachser Czech Republic jmenoval Petra Holubovského IT manažerem pro Českou republiku. Na své nové pozici bude zodpovědný za vedení IT oddělení a implementaci korporátních IT systémů i správu digitálního rozhraní se zákaznickými systémy.

Ing. Petr Holubovský, MBA, Dachser

Ing. Petr Holubovský, MBA (35) vystudoval Systémové inženýrství a Informatiku na ČZU v Praze a MBA Business Institut, obor Řízení informačních technologií, a již při studiu na vysoké škole pracoval ve společnosti Dachser Czech Republic jako Trainee v programu pro studenty vysokých škol. Po zakončení studia jeho profesní dráha ve společnosti Dachser dále úspěšně pokračovala, působil na pozicích juniorního a později seniorního IT koordinátora. V letech 2021–2022 pracoval jako IT Manager přepravní společnosti VCHD Cargo. Na své nové pozici IT Managera společnosti Dachser Czech Republic bude zodpovědný za vedení týmu IT koordinátorů, implementaci IT řešení dle požadavků lokální organizace nebo IT centrály. Bude mít na starosti mimo jiné také správu elektronické komunikace mezi systémy zákazníků a systémy společnosti i podporu uživatelů Dachser IT systémů v běžném provozu.

S rozvojem naší sítě v České republice a stále vyšším stupněm digitalizace je zkušený Petr Holubovský v čele našeho IT na pravém místě,“ uvádí Ing. Jan Pihar, generální ředitel Dachser Czech Republic, a doplňuje, „je nejen specialistou ve svém oboru, ale má i hluboké znalosti o všech našich vlastních IT systémech a specifických řešeních.“

Petr Holubovský mluví anglicky, kromě toho jako IT specialista ovládá i řadu programovacích jazyků, jako například PHP, SQL, Java Skript HTML či CSS a další.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!