Společnost Petronas společně s CNH Industrial představují nová maziva

19 července 2022, 16:25

Společnost Petronas obnovila partnerství s výrobci zemědělské a stavební techniky Case IH, New Holland Agriculture, CASE Construction Equipment a New Holland Construction. Společnost také představila nové výrobky z řad Petronas Tutela, Akcela a Ambra Multi-traction.

Petronas Ambra

Výsledkem partnerství mezi společnostmi PLI a CNH Industrial jsou nové oleje a maziva Ambra a Akcela, které jsou určené pro stroje této značky. Všechny výrobky jsou navrženy s ohledem na vozidla CNH Industrial. Akcela je také doporučeným výrobkem pro traktory STEYR. Společné zkušenosti inženýrů a výzkumníků společností Petronas a CNH Industrial vedly k vytvoření olejů a maziv pro zemědělské a stavební stroje.

Petronas Akcela

Od dubna 2022 uvádí společnost PLI na trh modernizovanou řadu produktů Petronas Tutela, Ambra a Acela pro stroje CNH Industrial. Nové výrobky Petronas Tutela CNH Industrial budou dostupné pod společnou značkou.

„Jsme hrdí na to, že můžeme oslavit více než 25 let spolupráce se společností CNH Industrial a zároveň pokračovat v rozvoji a prohlubování našeho partnerství vývojem inovativní řady nových olejů PETRONAS Tutela, Ambra a Akcela. Společně můžeme i nadále zvyšovat výkon a spolehlivost zemědělských a stavebních strojů CNH Industrial a zůstat doporučovaným výrobcem maziv,“ říká Domenico Ciaglia, regionální ředitel pro region EMEA společnosti Petronas Lubricants International (PLI).

Nové produkty Petronas Tutela, Ambra a Akcela doporučené pro CNH Industrial jsou již nyní k dispozici a budou do strojů postupně dodávány v průběhu roku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!