Dachser v Českých Budějovicích operuje v nových prostorách

20 května 2022, 13:51

Českobudějovická pobočka logistické společnosti Dachser Czech Republic se přestěhovala do nových prostor ve VGP Parku České Budějovice v komerční zóně Světlík na okraji jihočeské metropole. 

Dachser České Budějovice

Dachser v Českých Budějovicích po 16 letech změnil svoji adresu. V ulici Slévárenská na okraji města od nynějška operuje z budovy postavené na míru v režimu build-to-suit developerskou společností VGP. Stavba byla předaná v termínu v polovině března.

Máme za sebou náročnou fázi stěhování pobočky a zaměstnanců a v současné době už plně využíváme výhod nových prostor,“ uvádí vedoucí pobočky Dachser v Českých Budějovicích Petr Papan, a dodává, „moderní, prostorné logistické prostory nám nyní umožní poskytovat ještě lepší kvalitu služeb a dostatek nakládacích ramp optimalizaci a zrychlení manipulace při nakládce a vykládce.“

Dachser je specialista na sběrnou službu a jeho pobočka na jihu Čech má přímé napojení na evropskou síť pozemních přeprav, která čítá téměř 300 vlastních a partnerských poboček.

Nové prostory navíc vytváří podmínky pro rozšíření nabídky kontraktní logistiky v Českých Budějovicích.

Pobočka společnosti Dachser v Českých Budějovicích zahrnuje 2.000 m2 překládkové a přes 4.300 m2 skladové plochy s kapacitou přibližně 6.900 paletových míst. Administrativní část tvoří cca 630 m2 moderních kanceláří. VGP Park České Budějovice se nachází na okraji města v komerční zóně Světlík s vynikajícím dopravním spojením do centra a přímým nájezdem na dálnici D3 propojující Prahu a rakouský Linz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!