PENAX: Modulární snímače ABS Wabco

6 dubna 2022, 13:42

Nová řada modulárních snímačů ABS WABCO od společnosti ZF řeší dlouhodobý problém, jak provádět servis rostoucího počtu variant vozidel bez nutnosti skladovat stovky specifických náhradních dílů. Toto řešení nyní naleznete v nabídce firmy PENAX.

Nové modulární řešení se skládá ze dvou různých typů snímačů ABS se standardním konektorem KEA, jednoho krátkého kabelu a prodlužovacích kabelů, které se dodávají v různých délkách, spolu se stále se rozšiřující nabídkou adaptérů, které pokrývají většinu aktuálně používaných elektronických řídicích jednotek (ECU).

Inovativní modulární konstrukce společnosti WABCO pak umožňuje vytvořit stovky variant náhradních snímačů ABS z pouhých několika komponent – snižuje skladové zásoby, výrazně snižuje chybovost objednávek, dostupnost a problémy s časem a uplatňuje ekologické myšlení společnosti ZF tím, že pomáhá snižovat spotřebu energie.

V souladu se snahou pomáhat trhu s náhradními díly připravit se na další generaci mobility posouvá společnost ZF věci z hlediska přidané hodnoty na další úroveň. Po instalaci modulární koncepce na vozidle je třeba v případě nutnosti vyměnit pouze vadný prvek součásti v průběhu její životnosti; to výrazně zvyšuje efektivitu a snižuje náklady na opravy.

Výhody:

  • servisy mohou přímo identifikovat a vyměnit pouze vadnou část ze tří použitých komponent
  • díky mimořádné flexibilitě našeho řešení nemusíte už držet skladem velké množství různých variant snímačů
  • kombinace dvou typů snímačů ABS, deseti prodlužovacích kabelů a osmi adaptérů dokáže nahradit více než 400 OE variant ABS snímačů
  • po instalaci modulární koncepce na vozidlo je třeba v budoucnu vyměnit pouze vadný komponent.
  • díky jednodušší výrobě, společnost ZF svoji ekologickou filosofií dokázala snížit energetickou náročnost a tím snížit spotřebu celkové energie nutné na výrobu

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!