Firma BREN nabízí kompletní repase a opravy agregátů náprav

25 února 2022, 15:39

Společnost BREN s.r.o., na trhu již více než 25 let známá zaměřením na prodej dílů hnacích i návěsových náprav pro užitková vozidla nad 3.5 t, nabízí kompletní repase a opravy agregátů náprav tahačů, návěsů a autobusů předních světových značek, mezi něž patří například Volvo, Renault, Iveco, MAN, DAF, Mercedes, SOR, Solaris a jiné.

Jedná se především o kotoučové brzdy všech renomovaných značek jako Knorr Bremse, Meritor (dříve Lucas), Wabco, Haldex, BPW, SAF a rozvodovky Meritor a DANA – Spicer. Vysoká kvalita a spolehlivost oprav a repasí je zaručena díky přednostně používaným originálním dílům při opravách a také díky školení pracovníků absolvovanému ve školícím středisku výrobce originálních dílů.

BREN s.r.o. vedena snahou zlepšovat nabídku služeb pro zákazníky, neustále doplňuje sklad položek k okamžitému dodání. Díky tomu a také smluvně zajištěné speciální přepravní službě, může zákazník dostat svůj díl již následující den do 7:00 hodin na dohodnuté místo. V případě vysoké urgence lze díl doručit i v den objednávky. Na všechny díly se vztahuje na trhu běžně požadovaná záruka. Veškeré podrobnosti se dozvíte na internetových stránkách firmy BREN.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!