Nové náhrádní díly Wabco pro asijské vozy

5 ledna 2022, 9:51

Stále globálnější trh s nákladními vozidly, autobusy a přípojnými vozidly mění způsob, jakým distributoři a servisy podnikají. Společnost WABCO se mění s dobou také. Nyní nabízí více podpory v podobě široké nabídky náhradních dílů (OE) do Evropy pro užitková vozidla značek pocházejících z asijsko-pacifického regionu.

Wabco katalog

Produktová řada APAC

Sortiment výrobků APAC, který je dostupný prostřednictvím nového evropského katalogu, se rozšiřuje na 85 čísel produktů, která pokrývají 452 kros referencí, a 32 vlivných značek výrobců (OE). Náhradní díly jsou rozděleny do téměř 30 produktových skupin.

Na těchto stránkách naleznete detailní specifikace nové řady systémů a komponentů pro autobusy, nákladní a přípojná vozidla ze zemí APAC. Tyto díly jsou v asijsko-pacifickém regionu zavedenými náhradními díly a poprvé jsou přímo k dispozici evropským zákazníkům. Katalog byl navržen tak, aby každý distributor a servis nalezl vše na jednom místě.

Ke značkám OE zahrnutým do nového katalogu APAC se řadí: Ankai, Beiben, BYD, C&C, CAMC, CNHTC, Daewoo, Dongfeng, Eurostar, Fangsheng, FAW, Foton, Hamana, Higer, Hino, Hyundai, Isuzu Motors, JAC, Kia, Kinglong, Kobelco, Mitsubishi Fuso, NEOC, Press Kogyo, Shaanxi, SIH Iveco, Sunwin, Tadano, Taiyuan, UD Trucks, Yutong and Zhongtong.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!