Spolupráce s Knorr-Bremse zajišťuje zákazníkům společnosti ADIP dodávku kvalitních produktů

6 října 2021, 11:14

Společnost ADIP je již 30 let jednou z nejvýznamnějších firem působících na českém a slovenském trhu v oblasti prodeje náhradních dílů a příslušenství. Jedním z nejdůležitějších nabízených sortimentů je vzduchový systém, kde má firma ADIP oficiální zastoupení předních světových výrobců jako Knorr-Bremse, Wabco a Haldex.

Společnost Knorr-Bremse je celosvětově vedoucím výrobcem brzdících systémů. V roli technologického průkopníka působí v této oblasti Knorr-Bremse již více než 110 let.

Přímá spolupráce ADIP a Knorr-Bremse trvá již více než 18 let.

Z mnoha produktů, které si zákazníci společnosti ADIP mohou z portfolia Knorr-Bremse obstarat, lze zmínit SYSTÉM MONITOROVÁNÍ TLAKU PNEU (TPMS).

Jedná se o systém, který upozorní řidiče v případě, že dojde k poklesu tlaku pneu pod standardní hodnotu nebo dojde ke zvýšení teploty nad běžnou hodnotu. Díky robustnímu a prověřenému designu se jedná o produkt s velmi vysokou životností. Tlakové senzory se upevňuji uvnitř pneumatiky na ráfku. Konfigurace a nastavení TPMS je velmi flexibilní.

Výhody systému:

  • upozornění na rozdíl tlaku (pod nebo nad hodnotu nahuštění o více než 10 %)
  • upozornění na kritické podhuštění pneumatiky (hodnota nahuštění menší o více než 15%)
  • upozornění na vysokou teplotu
  • přenos dat standardně přes rozhraní ISO11992 CAN, bezproblémová integrace s TEBS G2.1 a G2.2

ADIP logoPřesvědčte se o kvalitě produktů Knorr-Bremse právě v ADIPu. Prodejní síť ADIP je celorepubliková, takže dostupná všem. Více informací se dozvíte na stránkách firmy ADIP.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!