Nástřik Body 955 Tough Liner v nabídce skupiny LKQ CZ

29 září 2021, 10:20

Novinkou v sortimentu lakování skupiny LKQ CZ (Auto Kelly + ELIT) je ochranná 2K polyuretanová hmota, která se používá jako vrchní nástřik na povrchy s vysokými mechanickými požadavky na odolnost proti nárazu nebo oděru. Jde o Body 955 Tough Liner.

Vytvrzená hmota poskytuje ochranu proti nárazu, poškrábání, hluku, povětrnostním vlivům a UV záření. Je odolná širokému spektru chemikálií, jako jsou oleje, živočišný odpad, slaná voda a další.

Využití najde nejen na terénních autech, ale i na pracovních strojích, ložných plochách, nakládacích rampách. Lze ji aplikovat na všechny druhy kovů, OEM, plast, dřevo, staré 2K nátěry i sklolaminát bez základního nátěru. V případě požadavku na docílení maximální přilnavosti a zároveň antikorozní ochrany na holém kovu je vhodné použít základ v podobě Body 989 Epoxy primer nebo Body 961 Etch primer.

Výhodou, kterou se tento nástřik odlišují od těch běžných, je možnost jej tónovat celou škálou barev. Kromě tužidla před nástřikem do něj stačí přidat 10 % barevného 2K akrylátu
nebo 1K konvence odstínu dle vašich potřeb. Při aplikaci stříkací pistolí lze také docílit různých struktur od hladkého matu až po aktuálně žádaný extra hrubý design.

Kompletní informace o nabídce naleznete v Infomagu skupiny LKQ CZ.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!