Společnost Dayco zahajuje v Číně obchod s řemenicemi klikové hřídele

7 září 2021, 15:02

Společnost Dayco, přední dodavatel motorových dílů a řídicích systémů pro automotive, nákladní vozy, průmysl a aftermarket, nedávno oznámila, že bude dodávat řemenice klikové hřídele pro těžké nákladní vozy přednímu čínskému výrobci nákladních automobilů.

Řemenice klikové hřídele Dayco

Výroba v nejmodernějším vlastním závodě společnosti Dayco na výrobu řemenic klikových hřídelí bude zahájena počátkem roku 2022.

Společnost Dayco je vhodnou volbou pro výrobce vozidel jako dodavatel strategických řešení, od robustních řemenic klikových hřídelí pro užitková vozidla až po prémiové integrované tlumiče pro luxusní automobily, a je známá kvalitou svých výrobků. Řemenice klikových hřídelí společnosti Dayco pro moderní vysoce účinné motory i nadále řeší potřeby výrobců nákladních a prémiových automobilů na zlepšení spotřeby paliva a životnosti hnacího systému, snížení emisí CO2 a optimalizaci hluku, vibrací a drsnosti (NVH).

„Jako první jsme navrhli a zákazníkům dodali portfolio řemenic klikové hřídele s plnou systémovou podporou, které maximalizuje životní cyklus původního vybavení pro širokou škálu těžkých, lehkých, prémiových a hybridních aplikací. Naše nabídka prémiových řemenic klikových hřídelí spolu s viskózními spojkami dále posiluje naši konkurenceschopnost v segmentu užitkových vozidel. Budeme i nadále snižovat uhlíkovou stopu a vyvíjet výkonná řešení, abychom našim zákazníkům poskytli nejlepší a udržitelná řešení budoucí mobility ve své třídě,“ uvedl Wouter Nijenhuis, výkonný viceprezident pro prodej a rozvoj obchodu OE společnosti Dayco.

V současné době je Dayco jedinou značkou v oboru, která nabízí prémiový balíček kompletních systémových řešení FEAD (Front End Accessory Drive), včetně řemenic, tlumičů, napínáků, napínacích kladek a řemenů, a to vše na jednom místě s prvotřídními globálními výzkumnými a vývojovými kapacitami a lokálními výrobními kapacitami. Díky více než desetiletému úspěchu v oblasti hybridizace lehkých vozidel a nejmodernější technologii řemenic přináší nyní společnost Dayco tuto technologii i do těžkého nákladního průmyslu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!