MS Motorservice představuje samostatně vyměnitelné sací potrubí s přestavením klapek

13 ledna 2021, 8:07

Společnost MS Motorservice International rozšířila svůj výrobní program o 13 sacích potrubí s přestavením klapek. V případě poškození byla doposud často nutná výměna kompletního modulu. Nyní se však samostatně jako náhradní díl dodává také samotné sací potrubí. Firma tak nabízí cenově výhodné a ekologické řešení.

Vyměnitelné sací potrubí s přestavením klapek od MS Motorservice

Často jsou u sacího potrubí klapky zanesené spalinami nebo jsou vyražené. Přídavné konstrukční díly jako hnací moduly nebo elektromagnetické ventily jsou však často ještě funkční. Díky novému sacímu potrubí společnosti Motorservice je nyní možná výměna jen skutečně defektního konstrukčního dílu a zbývající díly se nadále používají.

Pro některá sací potrubí nabízí Motorservice také vhodné přídavné konstrukční díly jako jsou elektrické hnací moduly jako náhradní díly. Díky tomu je možná cenově nenáročná oprava. Také z hlediska ekologie jsou nové soupisy produktů smysluplnou alternativou. Plastová sací potrubí byla vyvinuta podle OE-specifikací a doplňují tak portfolio sacích potrubí z hořčíku a hliníku.

Jako prodejní organizace pro aktivity na trhu s autopříslušenstvím společnosti Rheinmetall Automotive odebírá společnost Motorservice velkou část své nabídky přímo z vlastního koncernu, ke kterému patří mimo jiné dceřiné společnosti Kolbenschmidt a Pierburg.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!