Nový koncept školení technických pracovníků ve Volvo Group

7 prosince 2020, 13:00

Společnost Volvo Group představila médiím novou koncepci školení nejen technických pracovníků, ale i školení řidičů a snahu o větší podporu a zapojení studentů středních dopravních škol a učilišť.

Školící centrum Volvo Group Klecany

Volvo Group chce obstát ve vysoké konkurenci a navyšujícím se požadavkům na technické znalosti svých zaměstnanců, a proto vyvinuli zcela novou koncepci technických školení mechaniků a přijímacích techniků.

Vedle toho vytvořili oddělení pod vedením Vladimíra Myslíka, který bude zodpovědný za průběh interních školení zaměstnanců, mechaniků, technických pracovníků i obchodních zástupců. Zároveň však bude zaštiťovat také školení řidičů.

K úspěchu by mělo dopomoci moderní školící centrum Volvo Group v Klecanech, které  v pátek 4.12.2020 slavnostně otevřeli.

”Školící centrum funguje již pár měsíců, ale bohužel k okolnostem jsme jej nemohli dříve představit”, uvedl generální ředitel Volvo Group Gustav Mårgård.

Centrum je vybaveno všemi potřebnými technologiemi včetně tréninkových motorů a převodovek. Vzhledem k neustálému vývoji alternativních pohonů zařadili do tréninkových procesů technologii LNG a nyní připravují materiály pro elektrická vozidla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!