Petr Svozílek bude řídit kontraktní logistiku ve společnosti Dachser v České republice

26 listopadu 2020, 15:10

Mezinárodní logistický provider Dachser Czech Republic jmenoval nového managera pro kontraktní logistiku. Stal se jím Petr Svozílek, specialista na tuto problematiku z Dachser Břeclav. Na své nové pozici bude zodpovědný za strategické i operativní řízení projektů kontraktní logistiky v celé České republice.

Petr Svozílek ze společnosti DachserPetr Svozílek (38) ve společnosti Dachser Břeclav působí od roku 2007, kdy nastoupil na pozici dispečera pro celovozové pozemní a námořní přepravy, a od té doby působil hned na několika pozicích. Svoje zkušenosti úročil v komplexním logistickém provozu v Břeclavi a v provozovnách společnosti ve Frenštátu pod Radhoštěm a v Letohradu.

Na své nové pozici Contract Logistics Manager Czech Republic bude mít na starosti strategické i operativní řízení projektů kontraktní logistiky po celé republice, rozšíření klientského portfolia, odborné poradenství pro služby kontraktní logistiky na všech českých pobočkách a interní vzdělávání v této oblasti. Kromě toho i nadále zůstává v rámci skupiny voleným zástupcem zaměstnanců za oblast střední a východní Evropy.

„Dachser Břeclav, kterého jsem již třináct let součástí, poskytuje komplexní služby v oblasti kontraktní logistiky, takže s novou pozicí nevstupuji do neznámých vod,“ vysvětluje Petr Svozílek, a upřesňuje, „řídit celorepublikové projekty kontraktní logistiky pro mě představuje velkou výzvu, do které se s radostí s naším výborným týmem pouštím. Prioritou pro následující období bude vývoj komplexních zákaznických řešení a integrovaných procesů pro naše zákazníky s cílem zlepšit jejich dodavatelský řetězec a konkurenceschopnost na trhu.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!