DAF představuje balíček Ultimate k vozům CF a XF

24 listopadu 2020, 11:08

Společnost DAF představuje balíček Ultimate složený z celé řady funkcí, které vylepšují efektivitu, bezpečnost a pohodlí modelů CF a XF. Kromě toho je v nabídce také rozšířenou variantu balíček Ultimate+.

vozidlo DAF

V rámci zajištění vynikající efektivity vozidla je jednou z primárních funkcí balíčku Ultimate systém správy akumulátoru. Monitoruje stav akumulátorů, který je velmi důležitý pro optimální dostupnost vozidla. Součástí balíčku je i monitorování tlaku v pneumatikách, který kontroluje tlak v pneumatikách a představuje důležitý příspěvek k zajištění maximální úspory paliva. Ze stejného důvodu jsou modely DAF CF a XF s balíčkem Ultimate vybaveny také prediktivním tempomatem. Jde o inteligentní systém tempomatu, který může plánovat až dva kilometry dopředu a umožňuje hnací soustavě maximálně využívat kinetickou energii vozidla. Je schopen zajistit úsporu paliva až 4 %.

Světla LED pro zvýšenou bezpečnost

Pro zvýšení viditelnosti a bezpečnosti obsahuje balíček Ultimate světlomety LED a zadní světla LED, která zajišťují intenzivní osvětlení s nízkou spotřebou energie a prakticky neomezenou životností. Tímto způsobem mohou také přispět k efektivnímu provozu a nízkým celkovým nákladům na vlastnictví.

Důraz na komfort

Kabiny DAF jsou mimořádně prostorné, mohou se chlubit ergonomickým provedením a navíc nabízejí řidiči pohodlné sedadlo i lůžko. Aby se muž či žena za volantem cítili ještě příjemněji, obsahuje balíček Ultimate důmyslné ovládání klimatizace od společnosti DAF. Standardní součástí balíčku je navíc i napájení pro příslušenství. Toto napájení s parametry 24 voltů/40 ampérů se montuje na střešní konzoli nebo skříňku nad čelním sklem a je speciálně navrženo pro napájení mikrovlnné trouby.

Balíček Ultimate+

Provozovatelé přepravy, kteří chtějí zajít ještě dál a vyžadují dokonalou úroveň efektivity a celkových nákladů na vlastnictví, mohou zvolit balíček Ultimate+. Jeho součástí je online systém správy vozového parku DAF Connect, který nabízí informace o vozidle a řidiči v reálném čase a je nezbytný pro zvýšení dostupnosti vozidla, snížení nákladů a optimalizování efektivity logistických operací. Součástí balíčku Ultimate+ je také smlouva o opravách a údržbě DAF MultiSupport Flex Care Repair & Maintenance, která snižuje neočekávané náklady a zajišťuje, aby bylo vozidlo vždy v dokonale udržovaném stavu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!