Firma K MOTORSHOP naskladnila písty pro stroje a vozidla používané v zemědělství, stavebnictví a v průmyslovém odvětví

10 listopadu 2020, 10:39

Kolbenschmidt dodává své písty nejen do prvovýroby osobních vozů, dodávek či trucků, ale také nejrůznějších strojů, průmyslových motorů, stavebních strojů a zařízení či lodních motorů. Vídáte při stavbě dálnic ohromné stroje jejichž účel je někdy těžké odhadnout? Jde o nejrůznější asfaltéry, bagry, nakladače, rypadla, rekultivátory, dieselové agregáty a další zařízení mnoha značek, jako jsou Manitou, McCormic, Caterpillar, Bobcat, Perkins, Doosan, KHD atd.

Písty v nabídce K MOTORSHOP

Ne každý výrobce stavebního stroje vyvíjí svůj vlastní motor pro pohon konkrétního zařízení. Často využívá motor, či komponenty jiného výrobce. Při identifikaci motoru je pak důležité zjistit štítek z motoru a z něj pak dokážeme dohledat konkrétního výrobce dílu mezi všemi značkami. Je pak běžné, že jeden konkrétní píst je používán ve stavebním stroji například Caterpillar, Manitou a Perkins.

Písty Kolbenschmidt najdete také v mnoha traktorech či lodních motorech. Písty pro nejběžnější motory naskladnili ve firmě K MOTORSHOP. Více informací se dozvíte na stránkách K MOTORSHOP.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!