DIAGNOSTIKA – RÝDL: Kotoučové brzdy ST6 a ST7 od Knorr-Bremse AG

20 října 2020, 16:46

Pokud hledáte kvalitní produkty pro užitková vozidla, je jasnou volbou Knorr-Bremse AG, který na trhu působí již 115 let. Jakožto partner programu TruckServices Expert Network, nabízí společnost DIAGNOSTIKA – RÝDL originální produkty Knorr-Bremse, včetně nejnovějších kotoučových brzd.

TruckServisesZ dlouhodobého hlediska nabízí kotoučové brzdy Knorr-Bremse řadu inovativních řešení. Na první pohled zaujmou svojí kompaktní konstrukcí a nízkou váhou. Jednou z novějších inovací je konstrukce monobloků třmene kotoučové brzdy, nazývaná „Splined Disc“, která redukuje namáhání tepelnými trhlinami. Díky přesně navržené konstrukci a optimálnímu vedení brzdové desky je docíleno rovnoměrného opotřebování brzdového obložení, což napomáhá k maximalizaci jízdního výkonu a šetří náklady spojené s výměnou a servisováním. Uživatele dále potěší snadnější údržba a spolehlivost, která je spojena se zvýšenou bezpečností na silnicích.

Kotoučové brzdy Knorr-Bremse

Vzhledem k neustálému vývoji a zvyšování efektivnosti a spolehlivosti svých produktů, si Knorr-Bremse AG upevňuje svojí vedoucí pozici na trhu výrobců kotoučových brzd. Nedílnou součástí tohoto vývoje je snižování dopadů na životní prostředí. A právě díky těmto výhodám máte ulehčené rozhodování, jakým brzdovým systémem osadíte svá nová přípojná vozidla, nebo při koupi starších tuto skutečnost zohledníte. Nabízené jsou i servisní sady a speciální doplňkové nářadí, určené pro profesionální opravy a údržbu vaší brzdové soustavy.

Diagnostika-RýdlDiagnostika-Rýdl Vám v rámci TruckServices Expert Network nabízí zároveň kvalitní a profesionální servis vašich užitkových vozidel prováděný mechaniky s dlouholetou praxí v oboru a za použití originálních dílů brzdové soustavy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!