Dayco získalo ocenění kvality od společnosti Caterpillar

1 července 2020, 11:04

Přestože firma Dayco dodržuje vysoké standardy kontroly kvality ve všech svých továrnách po celém světě, Dayco Suzhou China patří mezi nejvíce oceňované závody společnosti.

Dne 18. června 2020 ocenil výrobce těžkých strojů Caterpillar společnost Dayco (závod Suzhou) platinovým certifikátem „Supplier Quality Excellence Process“. Suzhou získalo toto ocenění již druhým rokem po sobě a tento úspěch poukazuje na vysoké výrobní standardy společnosti a důsledné dodržování protokolů.

Caterpillar ocenění pro DaycoOcenění komentoval Michael Weiss, president Global Powertrain Operations: „Jako světový výrobce, který dodává komponenty nejvyšší kvality výrobcům vozidel ze všech průmyslových odvětví, musíme mít jistotu, že naše závody fungují na nejvyšší úrovni. Skutečnost, že naše továrna v Číně, společně s našimi závody v italské Chieti a San Luis Potosi v Mexiku, byla opět oceněna naším cenným zákazníkem, není jen velkou ctí, je to také velká odměna za obětavost našich zaměstnanců. Naše každodenní snaha o dokonalost dělá Dayco tím, čím je.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!