Závody společnosti Volvo Trucks postupně obnovují svou výrobu

5 května 2020, 9:38

Závody společnosti Volvo Trucks ve Švédsku a Belgii, které byly z velké části odstavené od poloviny března, nyní postupně obnovují svůj provoz. Restart proběhne pomalu a bezpečně, vždy s ohledem na nový, odlišný způsob práce. Ten bude brát v úvahu dodržování odstupů a další opatření pro bezpečný provoz.

Dezinfekce strojů, pracovního prostředí a nářadí; nošení ochranných roušek, rukavic, štítů a overalů; dodržování bezpečné vzdálenosti; organizování pohybu ve všech společenských prostorách a omezení počtu lidí v provozech v daném čase bude samozřejmostí. Zavedená opatření kladou důraz na ochranu zdraví a maximální bezpečnost všech zaměstnanců.

I přes dočasné přerušení výroby ponechala značka Volvo Trucks téměř všechny servisní dílny otevřené. Svým zákazníkům bez přerušení nabízela služby zaměřené na opravu nákladních vozidel a prodej náhradních dílů. Bylo důležité udržovat plynulé zajišťování životně důležitých služeb pro celou společnost, a to zejména přepravu potravin, léků a jiných důležitých komodit.

Obnovení výroby bude postupné a v souladu s požadavky zákazníků. Důležitá bude i schopnost dodavatelů zásobovat výrobu potřebnými komponenty.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!