Firma DF Partner spustila výrobu dezinfekce Anti-COVID

23 března 2020, 16:01

Společnost DF Partner vyrábí a dodává na tuzemský trh autochemii a autokosmetiku značky SHERON. Vzhledem k mimořádné situaci v souvislosti s šířením koronaviru a nedostatkem dezinfekčních prostředků v Česku, spustila společnost v tomto týdnu také výrobu dezinfekce Anti-COVID. 

Firma DF Partner spustila výrobu dezinfekce Anti-COVID

Vyrábět a dodávat dezinfekci bude pro stát, nemocnice a kraje. Po vykrytí těchto akutních požadavků plánují výrobu a prodej i pro ostatní zákazníky.

Anti-COVID je dezinfekční přípravek vyráběný podle specifikací WHO (Světová zdravotnická organizace), účinně hubící široké spektrum bakterií, plísní a virů, ale především aktuální koronavirus, který způsobuje nemoc COVID-19.

Základní charakteristika: Dezinfekční přípravek, dezinfekce rukou. Možno použít i na povrchy. Vyrobeno na základě doporučené receptury WHO.

Přípravek ničí: Bakterie, plísně, viry (Acinetobacter, Pseudomonas, Klebsiella, Staphylococcus aureus, Kocuria rhizophila, Candidaalbicans, coronavirus, MERS, SARS-CoV-2, influenza A virus H1N1, MHV, TGEV a.i.).

Návod k použití: Přípravku použijte dostatečné množství (2×3 ml), aby pokryl celou plochu. Naneste na dlaně a rozetřete po celých rukou a zápěstích; zvláštní pozornost věnujte kůžičce kolem nehtů a záhybům v kůži. Může se lišit podle velikosti rukou a stavu kůže. Dobře vtírejte, dokud není kůže suchá. Tento postup by měl trvat přibližně 1 minutu. Použití maximálně 10 krát denně. Nepoužívat na poraněnou kůži nebo při výskytu kožních onemocnění.

S ohledem na aktuální situaci firma DF Partner zákazníky žádá, aby požadavky týkající se dezinfekčního přípravku Anti-COVID směřovali na webový portál www.anticovidshop.cz. Subjekty již spolupracující s DF Partner pak přes emailovou adresu objednavkycz@dfpartner.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!