MAN Truck & Bus představuje novou generaci nákladních vozů

26 února 2020, 13:52

Po 20 letech představuje MAN Truck & Bus kompletně novou generaci nákladních vozů. Konstrukce těchto vozů reaguje na měnící se potřeby v dopravě a nastavuje nová měřítka – mimo jiné v oblasti asistenčních systémů, orientace na potřeby řidičů a digitálního zesíťování.

MAN Truck & Bus nová generace

Nová generace nákladních vozů představuje proměnu společnosti MAN Truck & Bus, kdy se z výrobce nákladních vozidle stal poskytovatel inteligentních a udržitelných transportních řešení. S úsporou paliva až 8 procent dosahuje nová generace nákladních vozidel výrazného snížení CO2.

Nově vyvinutý asistent odbočování přispívá k předcházení těžkým nehodám v městském provozu, a to o 4 roky dříve, než jak jeho zavedení předepisuje zákon. Systém změny jízdního pruhu upozorňuje řidiče na vozidla ve vedlejších jízdních pruzích. Již od počátku zapojila společnost MAN do vývoje nové generace nákladních vozů své zákazníky a zkušené řidiče, aby nové vozidlo co nejvíce odpovídalo jejich požadavkům.

„Podnikání našich zákazníků děláme jednoduší, efektivnější a tím pádem ještě úspěšnější. Simplifying Business – tak zní naše heslo, náš slib. S novou MAN Truck generací se nám ho daří naplnit tak, jako nikdy před tím,“ říká Joachim Drees, generální ředitel společnosti MAN Truck & Bus SE.

Nová generace nákladních vozů navazuje na dědictví legendárních modelů. Tím se stal například ve stavebnictví MAN TGA, který byl představen v roce 2000. Nový MAN Truck generace nejen že pokračuje ve stopách svých předchůdců, nýbrž posouvá na novou úroveň komfort, bezpečnost, hospodárnost, spolehlivost, servis, jakož i konektivitu a digitalizaci.

Společnost MAN se u nové generace soustředí na čtyři ústřední témata, a sice na řidiče na jeho pracovišti, efektivitu vozidla, jeho spolehlivý provoz a na silné a kompetentní partnerství se zákazníkem.

„Strong Partner“ – osobní a kompetentní partnerství

S novou generací nákladních vozů přichází společnost MAN i s novým poradenským a nabídkovým systémem, které je zcela podřízeno potřebám zákazníků. Řídí se důsledně produktovou logikou orientovanou na způsob užívání vozu. Tato logika umožňuje pomocí flexibilních a rozsáhle upravitelných konfigurací vytvořit ze standardního vozu MAN TGX, TGS, TGM či TGL takový nákladní vůz, který přesně odpovídá konkrétnímu plánovanému nasazení vozu. A to včetně individuálně optimalizovaného servisu zahrnujícího údržbářské, finanční a digitální služby, které z nákladního vozu dělají komplexní integrované transportní řešení. MAN Individual vedle toho nabízí rozsáhlé portfolio možností, jak u továrního vozu zvýšit komfort a upravit ho podle individuálních přání zákazníka.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!