Spolupráce ADIP a Knorr-Bremse na velmi vysoké úrovni

4 prosince 2019, 8:53

Společnost ADIP je jednou z nejvýznamnějších firem působících na českém a slovenském trhu v oblasti prodeje náhradních dílů a příslušenství. Jedním z nejdůležitějších nabízených sortimentů je vzduchový systém, kde má firma ADIP oficiální zastoupení předních světových výrobců jako Knorr-Bremse, Wabco a Haldex.

Spolupráce ADIP a Knorr-BremseKoncernová společnost Knorr-Bremse s hlavním sídlem v Mnichově je celosvětově vedoucím výrobcem brzdicích systémů pro železniční a užitková vozidla. V roli technologického průkopníka působí výrobce Knorr-Bremse významně v oblasti vývoje, výroby, prodeje a servisních služeb moderních brzdících systémů, a to již po dobu více než 110 let.

Přímá spolupráce ADIP a Knorr-Bremse trvá již více než 17 let.

Knorr-Bremse má ve svém portfoliu nové produkty a v posledních letech došlo také k podstatnému rozšíření nabídky REMAN produktů. Základní filozofií REMAN programu je šetrnost k životnímu prostředí, čehož se docílí zejména tím, že vybrané součásti produktu jsou po důkladném testování použity znovu při výrobě a tím se prodlouží jejich životní cyklus bez nutnosti vyrábět tyto komponenty znovu. Výroba REMAN produktů probíhá s využitím originálních technologií používaných pro výrobu nových dílů.

Dále je důležité zmínit nářadí, konkrétně servisní kufry Knorr Bremse pro kotoučové brzdy. Zákazníkům může společnost ADIP zajistit jednak servisní kufr pro kotoučové brzdy Knorr-Bremse, ale také doplňkové sady k tomuto kufru, a to doplňkovou sadu pro Wabco kotoučové brzdy nebo doplňkovou sadu pro Haldex kotoučové brzdy.

ADIP logoPřesvědčte se o kvalitě produktů Knorr-Bremse právě v ADIPu. Prodejní síť ADIP je celorepubliková, takže dostupná všem.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!