Společnost Firestone Industrial Products představuje nové vzduchové odpružení pro nákladní vozidla podle normy Euro 6

21 listopadu 2019, 17:21

Společnost Firestone Industrial Products (FSIP) oznamuje uvedení rozšířené řady součástí na trh náhradních dílů užitkových vozidel v Evropě. Rozšířená produktová řada zahrnuje 12 nových typů náhradních vzduchových odpružení pro vozidla Mercedes Benz Actros MP4, Volvo FH4/FM4 a DAF CF/XF. FSIP je také výrobcem originálních součástí (OEM) pro nákladní vozidla emisní třídy podle normy Euro 6.

S těmito dalšími produkty rozšiřuje FSIP své služby o nezávislé opravny užitkových vozidel, nákladní flotily s vlastními servisními dílnami a velkoobchodní prodejce náhradních dílů.

Kvalifikace pro výrobu vzduchového odpružení pro výrobce a dodavatele originálních náhradních dílů

Tyto náhradní vzduchové měchy se vyrábějí a testují podle stejných norem jako originální díly, speciálně navržené tak, aby plnily požadavky výrobců užitkových vozidel.

Nové vzduchové odpružení Firestone„Rozšíření produktové řady se má zcela jasně stát podporou pro naše partnery v oblasti poprodejních služeb v Evropě, na Středním Východě a v Africe. Věříme, že nastal správný čas pro představení těchto produktů, které mají sloužit zákazníkům hledajícím náhradu za své originální automobilové díly, která by byla ekvivalentní originálním produktům,” říká Jacek Okonski, ředitel prodejů pro trhy náhradních dílů společnosti Firestone Industrial Products. „Protože víme, že Firestone je jedním z předních dodavatelů na trhu originálních dílů, využili jsme svých odborných znalostí a zkušeností a vyvinuli náhradní díly splňující nejvyšší normy jakosti.”

Nové produkty byly uvedeny na trh 1. září a jsou k dispozici po celé Evropě.

FSIP: Klíčový dodavatel originálních dílů pro výrobce a náhradních dílů pro poprodejní služby

FSIP již dlouho vyrábí součásti užitkových vozidel pro jejich výrobce a servisní dílny. Společnost vyvinula první systém vzduchového odpružení již v roce 1934 a nabízí víc než 80 let zkušeností z vývoje a výroby kvalitních a technicky vyspělých součástí podle specifikací originálních výrobců. Všechna vzduchová odpružení Firestone procházejí přísnými testy. Lehká, avšak robustní konstrukce měchů zajišťuje dlouhou životnost odpružení a celkovou nízkou hmotnost celého systému.

FSIP je partnerem předních výrobců vozidel a spolu s nimi realizuje vývoj, výrobu i poprodejní podporu. Vzduchové pružiny FSIP jsou vhodné pro většinu předních značek nákladních vozidel, přívěsů a autobusů. Kromě toho nabízí společnost kompletní řešení poprodejní podpory.

FSIP je členem skupiny Bridgestone Corporation, největšího světového výrobce pneumatik a dalších gumových výrobků, a využívá jejích odborných znalostí a výsledků výzkumu a vývoje.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!