Okénko do portfolia produktů společnosti KNORR BREMSE: Alternátory a startéry – nový program v aftermarketové řadě

20 listopadu 2019, 18:48

Přestože není startér považován za klasický spotřební díl, může i v jeho případě dojít k opotřebení, zejména v rámci extrémního zatížení. V takových případech se spolehlivost a výkon vozidla mohou zhoršit, až nakonec dojde k poruše. Následné odstavení vozidla z provozu a případný servis na cestě. Následkem toho vznikají vícenáklady nad rámec těch běžných provozních a provoz se tak stává nerentabilní. Prevencí takovým případům je včasná výměna dosluhujícího dílu.

Logo Knorr BremseJe tedy příznivou zprávou, že právě v těchto listopadových dnech přichází společnost Knorr Bremse na trh náhradních dílů pro užitkové vozy s novou produktovou řadou, tvořenou kompletní nabídkou alternátorů a startérů. Všichni příznivci kvalitních produktů tohoto významného hráče na aftermarketovém trhu mohou tedy nově startéry i alternátory v té nejvyšší užitné hodnotě poptávat v zavedené aftermarketové síti distributorů. Jedním z takových dlouholetých obchodních partnerů s vlastní sítí prodejních míst je obchodní společnost E.M.T. spol. s r. o.

Náhradní díl Knorr Bremse ServicePamatováno je také i na provozovatele starších vozidel, kteří si vyberou náhradní díl v nabídkové řadě EconX® zahrnující produktovou řadu renovovaných startérů a alternátorů. Benefitem této řady je zohlednění stáří vozu tak, aby byla cena opravy optimální v poměru aktuální zůstatkové hodnoty vozu při zachování dostatečného výkonu a spolehlivosti. Samozřejmost u tak renomovaného výrobce je široká nabídka aplikací. K tomu přistoupil Knorr Bremse Service velmi komplexně a svojí produktovou řadou může nabídnout startér nebo alternátor pro téměř každý model napříč výrobními značkami nákladních vozů, malých užitkový aut. Přidanou technickou hodnotou startérů z produkce Knorr Bremse je pak excelentní výkone při studeném startu a vysoká životnost i spolehlivost. Inteligentní řešení v podobě robustního a kompaktního designu odolá silným vibracím, nečistotám a vniknutí vody.

V zájmu určení správné aplikace se obracejte na autorizované distributory náhradních dílů, např. E.M.T.  kteří jsou odborně proškoleni a mají dlouholeté zkušenosti s prodejem náhradních dílů pro užitkové vozy.

Další produktovou skupinou z nového programu jsou alternátory

Přestože se podobně jako u startéru nejedná o klasický spotřební díl, může být opotřebovaní alternátoru natolik rozsáhlé, že jeho výkon již nedokáže pokrýt požadované hodnoty a stav takto přetěžovaného zařízení se může velmi snadno zhoršit až do bodu poruchy. Vznikne tak kritická porucha, která odstaví vozidlo většinou okamžitě nebo s jen velmi krátkým dojezdovým charakterem.

Náhradní díl Knorr Bremse ServiceI zde platí, že prevence je úspornější řešení. A stejně jako v případě startérů, je i v nové řadě alternátorů na výběr široká nabídka aplikací, ať již přímo nových dílů nebo i renovovaných alternátorů, zajišťujících všem spotřebičům a zařízením na vozidle dostatečnou elektrickou energii. Při současném nároku spotřebitelů. respektive uživatelů nákladních vozidel, se jedná o skutečně nemalé hodnoty energie, potřebné pro stávající standardní, ale i nadstandardní výbavy vozů. Stojí tedy za to, věnovat tomuto dílu dostatečnou pozornost, přinejmenším při každé pravidelné údržbě.

Pro další informace o novém programu Knorr-Bremse TruckServices pro startéry a alternátory navštivte web www.knorr-bremsecvs.com.

Obchodním partnerem a distributorem KNORR BREMSE je na českém i slovenském trhu, společností E.M.T. spol. s.r.o. působící v oblasti náhradních dílů pro nákladní vozy již 25. rokem.

Přednosti alternátorů a startérů Knorr Bremse:

  • kompletní produktová řada nových i EconX startérů a alternátorů pro lehká i těžká užitková vozidla
  • excelentní výkon a životnost
  • ověřená Knorr-Bremse kvalita

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!