Autokar MAN Lion’s Coach získal titul „Coach of the Year 2020“

13 listopadu 2019, 14:57

Mezinárodní porota novinářů specializovaných na autobusy zvolila MAN Lion’s Coach za „Coach of the Year 2020“. Porota, kterou tvoří odborníci z 22 zemí, ocenila na novém autokaru koherentní koncept – spojení hospodárnosti provozu s komfortem a spolehlivostí – a bodoval také osobitý design MAN.

MAN Lion's Coach

Nový MAN Lion’s Coach získal prestižní ocenění „Coach of the Year 2020“ (Autokar roku 2020), a to jen dva roky po svém oficiálním uvedení na trh. Cenu předali topmanažerovi autobusové divize MAN Truck & Bus v rámci zahajovacího ceremoniálu veletrhu Busworld 2019 na bruselském výstavišti. Autokar MAN Lion’s Coach zapůsobil na porotu složenou z 22 evropských odborných novinářů celkovým konceptem a praktičností. Titul „Coach of the Year“, který se uděluje již tři desetiletí, je považován za nejdůležitější mezinárodní ocenění v sektoru zájezdových autobusů.

Joachim Drees, generální ředitel společnosti MAN Truck & Bus SE, řekl: „Jsme mimořádně pyšní, že náš nový MAN Lion ‚s Coach odbornou porotu zaujal a vyhrál tuto prestižní cenu. Ocenění Coach of the Year je dokonalým potvrzením mnoha let oddané a tvrdé práce celého týmu. Divize autobusů a mnohé další oddělení neúnavně pracovali na tom, aby vyvinuli výjimečné vozidlo a úspěšně ho uvedli na trh. Hlasování této poroty jednoznačně ukazuje, že s modelem Lion ‚s Coach se nám podařilo něco jedinečného.“

Novináře specializované na autobusy mimořádně zaujal ucelený koncept – spojuje se v něm hospodárnost, komfort i praktičnost – a také způsob, jakým se ve vozidle prolíná inovativní technologie s moderním designem. Nadchlo je super kvalitní pracoviště řidiče a výjimečně dobré ovládání autokaru, vyzdvihli také novou vysoce výkonnou a neuvěřitelně efektivní pohonnou soustavu. Porota také ocenila inteligentní integrování zvedací rampy pro invalidní vozík nad přední nápravu, díky čemuž se zvýšila flexibilita využívání autobusu – bez omezení zavazadlového prostoru.

Jak řekl Rudi Kuchta, vedoucí produktového oddělení a prodeje autobusů a mluvčí divize autobusů: „Toto ocenění vyjadřuje, že MAN Lion’s Coach je spolehlivé a hospodárné vozidlo, které provozovatelům zjednodušuje život. A to si cení zákazníci i odborníci. Výsledkem je, že Lion’s Coach od svého uvedení zásadním způsobem zlepšil svůj podíl na evropském trhu. Je to nejoceňovanější autobus značky MAN a první volba pro zákazníky, jako jsou fotbalové týmy FC Bayern Mnichov, Paříž Saint-Germain nebo německé reprezentační fotbalové mužstvo. Je pro nás mimořádnou poctou a jsme nadšeni, že jsme získali ocenění Coach of the Year. „

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!