Dachser Ostrava má nové prostory

9 září 2019, 11:19

Mezinárodní logistický provider DACHSER se v Ostravě přestěhoval do nových prostor.

Pobočka DACHSER OstravaNový logistický terminál pobočky DACHSER Ostrava v CTParku Ostrava Hrabová disponuje skladovými a administrativními prostorami o celkové rozloze 3.900 m2 a v současné době zaměstnává 25 lidí.

DACHSER Ostrava od nynějška působí ve větších moderních prostorách postavených na míru developerskou společností CTP. Nová pobočka kromě rozšířené plochy pro překládku zásilek sběrné služby nabídne i plochu pro skladování více než 3.000 palet. Skladový terminál s patnácti nakládacími můstky je vybavený také pro krátkodobé skladování nebezpečných věcí dle dohody ADR.

Kombinace nabídky skladových služeb a služeb kontraktní logistiky s okamžitým napojením na evropskou sběrnou síť DACHSERU je ideálním řešením pro zákazníky, kteří hledají komplexní řešení. DACHSER navíc stále rozšiřuje přímé linky své sběrné služby.

„Z Ostravy doručujeme s excelentními doručovací časy například do Itálie, Německa, Francie či Španělska, nově můžeme našim zákazníkům nabídnout i servis s 24hodinovým doručením do celého Polska,“ uzavírá Radomír Němec, vedoucí pobočky DACHSER Ostrava.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!