Ofenzíva společnosti Kögel s návěsy KTT na veletrhu Nufam 2019

21 srpna 2019, 11:15

Společnost Kögel bude na letošním veletrhu v Nufamu od 26. do 29. září 2019 prezentovat celkem čtyři návěsy. Na veletržním stánku spol. Kögel A211 v hale 2 budou k vidění hned dva návěsy uzpůsobené potřebám řidičů. Před halou 2 si mohou návštěvníci veletrhu blíže prohlédnout prémiový chladírenský návěs Cool – PurFerro quality a nákladní návěs Kögel Cargo v limitované řadě Black Edition 2019.

 Kögel s návěsy KTT na veletrhu Nufam 2019

Na veletržním stánku ukazuje spol. Kögel svým modelem KTT pro odvětví přepravy a stavebnictví výsledek průzkumu mínění, který prováděla společnost Kögel mezi profesionálními řidiči na Truck Grand Prix, Wolf Mile a na odpočívadlech na téma „perfektní návěs pro řidiče kamionů“.

Na veletrh Nufam 2019 přichází návěs Kögel Trucker Trailer, jehož výchozím bodem je rám a nástavba Kögel Lightplus generace NOVUM optimalizované na užitečné zatížení, se systémem rychlého otvírání a zavírání Kögel FastSlider. Tím vychází spol. Kögel vstříc požadavkům řidičů na kratší dobu nakládání a umožňuje rychlejší, jednodušší a bezpečnější manipulaci při nakládce a vykládce. Návěsy generace NOVUM uzpůsobené požadavkům řidičů doplňuje mnoho dalších „pomocníků“.

U tohoto sklápěcího návěsu se pozornost zaměřuje na snadnou využitelnost v každodenním používání a vyšší užitečné zatížení. Výchozí základnu tohoto KTT tvoří rám optimalizovaný na užitečné zatížení a hmotnost a korbová vana z inteligentní kombinace materiálů. 3nápravový korbový sklápěcí návěs s ložným objemem 24 m³ představuje variantu se dnem korby o tloušťce 4 milimetrů ze zušlechtěné oceli Hardox 450, bočnicemi z hliníkového plechu o tloušťce 5 milimetrů a zadní stěny z hliníkového plechu o tloušťce 7 milimetrů vysoce odolného proti opotřebení.

Venku je možné vidět chladírenský návěs Kögel Cool – PurFerro quality uzpůsobený speciálním tržním požadavkům na přepravu čerstvých, hluboce zmražených a farmaceutických výrobků. Díky rozsáhlé speciální výbavě je možný vyšší stupeň individualizace s vyladěním přesně podle potřeb zákazníka.

Další návěs specifického provedení v nové generaci NOVUM spol. Kögel Cargo v limitované řadě Black Edition 2019, který upoutá Vaši pozornost. Číslo 95 z celkem 100 návěsů Black Edition se nevykazuje pouze černými prvky jako je plachta, držák světel střešní záhyb, ale boduje i bohatou výbavou. K tomu se řadí zvedací náprava, hliníkové ráfky, úložné boxy na 24 a 8 palet, vnitřní osvětlení, blikající boční obrysová světla a mnoho dalšího.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!