Tlumiče výfuku a palivové nádrže Motokov u Skarabu

6 srpna 2019, 13:05

Tradiční značka Motokov nyní přichází na trh se dvěma skupinami nových výrobků. K už vyráběné skupině výfukových trubek a koncovek je nyní poprvé vyrobena první série dílů ze skupiny tlumičů výfuku, a to pět nejpoužívanějších typů na vozy Tatra. Produkty naleznete v nabídce firmy Skarab.

Tlumiče výfuku Motokov u Skarabu

Tyto tlumiče výfuku jsou vyrobeny z pohliníkovaného ocelového plechu pro lisování za studena, což zaručuje jejich vysokou odolnost proti korozi. Jsou vyrobeny kombinací technologií svařování a krimpování. Tím bylo dosaženo snížení celkové hmotnosti výfuků.
Tlumiče výfuků jsou konstruovány jako dvouplášťové a splňují náročné kvalitativní i ekologická kritéria.

Tlumiče samozřejmě prošly několikaměsíčními zátěžovými zkouškami v reálném provozu přímo na vozidlech a svou kvalitou plně nahrazují originály.

palivové nádrže Motokov u Skarabu

Další novou skupinou značky Motokov je řada palivových nádrží pro nákladní vozy o objemu 220 l, 240 l a 320 l. V první fázi jsou vyrobeny dva druhy nádrží na vozy Tatra Euro a další budou přibývat v nejbližších týdnech.

Nádrže jsou vyrobeny z pozinkovaného plechu a opatřeny nátěrovou hmotou firmy Akzonobel. Tyto palivové nádrže plně vyhovují požadavkům zákazníků na vysokou kvalitu provedení dílů a to jak v oblasti použitých materiálů, tak i jejich zpracováním.

Na přání dodává Skarab k palivovým nádržím sací trubky i upínací pásy z vlastní výroby.
Rovněž palivové nádrže prošly několikaměsíčními zátěžovými zkouškami v reálném provozu přímo na vozidlech a plně nahrazují originály jak kvalitou, tak i rozměry.

Kompletní nabídka a ceník Skarabu ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!