Společnost Kögel představí své ruské portfolio na veletrhu Comtrans

31 července 2019, 11:02

Návštěvníci veletrhu Comtrans se mohou na výstavním stánku společnosti Kögel č. 360 v hale 13 v pavilonu 3 těšit na bestseller Kögel Cargo generace Novum a korbový sklápěcí návěs Kögel. Společnost Kögel je v Rusku uznávaným výrobcem vozidel, proto jsou vystavené exponáty „made in Russia“ s ruským číslem PTS. Kromě nápravy návěsu Kögel KTA zákazníci společnosti Kögel očekávají také rozšířenou nabídku služeb souvisejících s návěsy.

Společnost Kögel představí své ruské portfolio na veletrhu Comtrans

Kögel Cargo generace Novum

Zlatým hřebem výstavního stánku je nová Kögel Cargo generace Novum. Tento bestseller značky Kögel je ideální pro použití ve východoevropské vnitrozemské dopravě. Kögel Cargo má optimalizovaný profil vnějšího rámu a vylepšenou konstrukci, kterou se vyznačuje generace Novum. Díky obojímu je návěs Kögel Cargo nejen robustnější, ale nabízí také jednodušší manipulaci při každodenním používání. Navíc disponuje sériovým vybavením, ke kterému patří i Kögel náprava návěsu KTA a velmi vysoký stupeň individualizace. Díky tomu ho lze přizpůsobit konkrétním požadavkům přepravců. Díky nízké vlastní hmotnosti od 5.920 kilogramů v základní výbavě jezdí mimořádně úsporně.

3nápravový korbový sklápěcí návěs Kögel

Druhým veletržním exponátem je 3nápravový korbový sklápěcí návěs Kögel. Výstavní kus s ložným objemem 24 m³ představuje variantu s dnem korby o tloušťce 4 milimetrů ze zušlechtěné oceli Hardox 450, bočnicemi z hliníkového plechu o tloušťce 5 milimetrů vysoce odolného proti opotřebení a zadní stěny z hliníkového plechu o tloušťce 7 milimetrů vysoce odolného proti opotřebení.

Kögel náprava návěsu KTA

Třetí výstavní kus na veletrhu Comtrans je Kögel náprava návěsu KTA. Ta se montuje sériově u mnoha variant produktových řad Kögel Cargo, Kögel Lightplus, Kögel Cool – PurFerro quality, Kögel Box a různých podvozků. Náprava nenáročná na údržbu skvěle ladí s návěsy Kögel a ještě více zlepšuje jízdní vlastnosti.

Servis Kögel

Dalším zlatým hřebem veletržního stánku je rozšířená nabídka služeb souvisejících s návěsy, jako je financování, kompletní servis, asistenční služba a telematika. Finanční služby Kögel Finance např. nabídnou zajímavá finanční řešení, která zajistí vynikající likviditu; zde se jedná např. o pronájem se servisem a leasing za veletržních podmínek u vystavených exponátů. Další atraktivní výstavní nabídky slibují oblasti Kögel Full-Service a Kögel Telematics.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!