DAF obdržel ocenění stavební vozidlo roku „TOP Bau Trucks 2019“

23 července 2019, 10:04

DAF CF Construction získal prestižní slovenské ocenění TOP Bau Truck 2019. Provozovatelé a řidiči nákladních vozidel na Slovensku shodně zvolili CF Construction nejlepším stavebním vozidlem na Slovensku.

DAF obdržel ocenění stavební vozidlo roku „TOP Bau Trucks 2019“

DAF CF Construction si ocenění zasloužil za robustní design, vysokou nosnost, výkonné motory, moderní technologie a nízké provozní náklady.

Uznání od časopisu Transport a Logistika navazuje na loňské úspěchy řady CF, kdy byla společně s vlajkovou lodí XF zvolena mezinárodním nákladním vozidlem roku 2018.

Základ pro každou stavbu

„Model DAF CF Construction obdržel ocenění TOP Bau Truck 2019 za jeho vynikající robustnost a odolnost proti poškození, přitom je mimořádně lehký a poskytuje vysoké užitečné zatížení. Nové technologie a výkonné motory dokonale sladěné s automatizovanými převodovkami TraXon, spolu s mimořádnou zkřižitelností náprav zajišťují skvělé jízdní vlastnosti vozidla v terénu,“ říká Viliam Bujna, generální ředitel společnosti LUXUR Media a vydavatel časopisu Transport a Logistika.

„CF Construction od společnosti DAF se zařadil na špičku mezi stavebními vozidly. Je vynikající v terénu i na silnici, pro řidiče nabízí pohodlí srovnatelné s vozidly pro dálkovou dopravu a poskytuje nejnižší provozní náklady.“

Uznání, na které jsme hrdí

„Na ocenění TOP Bau Truck 2019, které je výsledkem významného slovenského hlasování, jsme právem hrdí. Značka DAF je v Evropě na špičce v prodejích tahačů a  toto ocenění je důkazem toho, že máme nejlepší nástroje k tomu, abychom nadále posilovali i v kategorii podvozků a speciálních vozidel ve stavebním segmentu,“ prohlásil Luděk Šlajer, generální ředitel DAF Trucks pro Slovensko a Českou republiku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!