Společnost Europart je opět vyznamenána jako nejlepší prodejce dílů pro nákladní vozidla a autobusy

10 července 2019, 15:53

Společnost Europart je posedmé v pořadí zvolena za „Nejlepší značku“ v kategorii Prodejce dílů pro nákladní vozidla a autobusy. Čtenáři odborných časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a Fernfahrer zvolili předního evropského prodejce dílů pro užitková vozidla a dílenské potřeby opět na první místo a potvrdili tím přesvědčivým způsobem dobré výsledky minulých let.

Volbou „Nejlepší značka 2019“ ocenili profesionálové z odvětví dopravy odborné a zákaznicky přívětivé služby, rychlou a precizní logistiku i rozsáhlou nabídku produktů společnosti.

Společnost Europart je opět vyznamenána jako nejlepší prodejce dílů pro nákladní vozidla a autobusy

V posledních desetiletích se společnost Europart soustředila na oblasti kamiónů, přívěsů a autobusů a etablovala se na trhu jako evropský lídr s pobočkami a prodejnami v 27 zemích. Obzvláště strategie s více značkami, s velmi rozsáhlým sortimentem dodávek výrobků silných značkových partnerů a výrobků vlastní značky Europart Premium Parts jako kvalitativně rovnocenné alternativy pro četné díly a výrobky denní dílenské potřeby je kladně vnímána zákazníky v celé Evropě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!