Nový design Glasurit produktů

20 května 2019, 12:37

Moderní design pro tradiční značku: všechny Glasurit produkty, od leštící pasty až po velké nádoby na barvy a laky, získávají nyní nový design balení.

Nový design balení Glasurit produktů

Nové etikety poskytují jejich uživatelům všechny podstatné informace na první pohled. Aby toho bylo možno dosáhnout, v němčině a angličtině byla zvětšena velikost písma čísla a názvu produktu. Uživatelé si na etiketě najdou EAN kód a zemi původu výrobku, symbol „VOC“ – pokud příslušný produkt odpovídá tzv. VOC legislativě – a také kruh v černé, červené a zlaté barvě. Tím je znázorněno, že jde po kvalitativní stránce o prvotřídní produkt, který byl vyroben v Německu a zakládá si na dlouholetých zkušenostech a tradicích od roku 1888.

Navíc Glasurit svými novými etiketami slaďuje design balení produktů s novým korporátním designem značky, který byl po deseti letech nově upravený. Navzdory všem změnám mnohé věci zůstaly stejné – například etiketa na zadní straně a barevné provedení, které uživatelům pomáhá rychle rozlišovat jednotlivé produktové řady a oblasti použití daných výrobků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!