Sortiment Sachs a Lemförder u ADIPu

15 května 2019, 8:00

V jednom z minulých článků TruckFocusu informovala firma ADIP, že se produktovým manažerům na veletrhu ve Frankfurtu podařil husarský kousek, a to dojednat spolupráci s celosvětovým dodavatelem – firmou ZF Friedrichshafen AG. ZF je technologická společnost, která dodává systémy pro osobní automobily, užitková vozidla a průmyslovou technologii.

Produktové portfolio zahrnuje automatické i manuální převodovky, dále komponenty pohonu, jako jsou spojky a elektrické pohony, technologie ADAS (automatické, kamerové a radarové komfortní a bezpečnostní funkce pro nákladní automobily a autobusy). Součástí produktového portfolia jsou také kompletní podvozkové systémy, podvozkové komponenty a systémy řízení vozidel všech renomovaných výrobců užitkových vozidel po celém světě.

Sortiment Sachs a Lemförder u ADIPuPro společnost ADIP se jedná o nového dodavatele v sortimentu:

Tyto díly byly postupně naskladněny, což si vyžádalo nemalý kapitál a také nemalý prostor pro uskladnění na centrálním skladě, jelikož všechny položky byly naskladněny a budou pravidelně dodávány, aby byla na skladě byly neustále v zásobě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!