Limitovaná edice Scania k oslavě 25 let na českém trhu

14 května 2019, 12:12

Společnost Scania oslaví letos v září 25 let svého působení na českém trhu. K tomuto jubileu si pro své zákazníky připravila speciální limitovanou edici tahače návěsů.

Limitovaná edice Scania k oslavě 25 let na českém trhu

„Vážíme si důvěry, kterou nám čeští zákazníci projevují již pětadvacet let a jako odměnu jsme si pro ně připravili limitovanou edici vozidla Scania,“ říká Marián Černoch, obchodní ředitel Scania CER.

Ilustrační vozidlo je vyhotoveno v atraktivní barvě Chilli Red, doplněno grafickým designem, odkazujícím na 25 let společnosti Scania v České republice. Luxusní provedení může podtrhnout celá řada příplatkové výbavy jako kožené čalounění nebo chromované prvky exteriéru a interiéru. Výroční edice tahače návěsů může být osazena kabinou řady R nebo luxusnější verzí S a variací výkonných 6 válcových motorů.

„Tato speciální nabídka platí pro objednávky vozidel přijaté do konce května v kombinací s plným servisním kontraktem a financováním od Scania Finance,“ upřesňuje podmínky speciální kampaně Marián Černoch. 

Limitovaná edice Scania k oslavě 25 let na českém trhu

Ve spolupráci se Scania Finance

Scania Finance připravila pro tuto limitovanou edici speciální kontrakt se zvýhodněnými sazbami pojištění.

„ Součástí splátek je kontrakt na údržbu a opravu vozidla, takže zákazník po celou dobu leasingu splácí jen fixní částku a nemusí se tak obávat žádných nečekaných výdajů,“ popisuje výhody Marian Mráz, manažer prodeje ve Scania Finance.

Dodání objednaných vozidel v této limitované edice je plánováno nejpozději na září. Zákazníci tak obdrží svá vozidla přesně na výročí založení společnosti Scania Czech Republic s.r.o. Více informací o této prodejní akci vám poskytnou obchodní zástupci společnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!