Pobočka Postřižín se stala vítězem sedmého ročníku soutěže MAN servis roku

7 května 2019, 10:14

MAN servis roku je soutěž, v rámci které se posuzuje úroveň jednotlivých autorizovaných servisů MAN. Vítězem sedmého ročníku soutěže Servis roku se stala v roce 2018 pobočka Postřižín. 

Pobočka Postřižín MAN

Servisy byly hodnoceny na základě několika kritérií: míra okamžité dostupnosti náhradních dílů – motivují servisy, aby měly v maximální možné míře skladem všechny potřebné náhradní díly, výsledek auditu Čistoty a pořádku v servisu, úroveň vyškolení pracovníků servisu, úroveň poskytování asistenčních služeb Mobile24, úroveň implementace Základních servisních procesů a index spokojenosti zákazníků se službami servisu – bodový výsledek centrálně organizovaného projektu CustomerFirst. Všechna kritéria hodnocení pro r. 2018 byla zaměřena na podporu zákaznické spokojenosti.

Významné centrum servisu a služeb

MAN Truck & Bus Czech Republic s.r.o. pobočka Postřižín je čtvrtým vlastním servisním a obchodním zázemím značky MAN v České republice. Společnost si zakládá na svých vysokých standardech, díky kterým může nabízet zákazníkům špičkové služby. Výjimkou není ani servis v Postřižíně. Stálým cílem je nabízet moderní centrum služeb s plným vědomím, že MAN nejsou jen jednotlivé produkty, ať jde o samotná vozidla či servisní nebo jiné služby.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!