CLEPA pořádá 10. konferenci aftermarketu

7 března 2019, 13:17

K 60. výročí založení uspořádá CLEPA v Bruselu ve dnech 27. a 28. března 2019 konferenci k aftermarketu. Tématem bude digitalizace. Jsou pozváni zástupci z průmyslu, evropských institucí a poskytovatelů služeb.

10. konference od CLEPA

Na konferenci se budou konat workshopy na různá témata, například opravy v budoucnosti či sdílení telematických dat.

Společnost Continental bude prezentovat svou vzdálenou datovou platformu pro vozidla, která umožňuje propojuje osobní automobily a lehká užitková vozidla s datovou platformou, která dokáže sledovat stav vozidla a případné poruchy a zprávy o chybových kódech bude zasílat digitálně do servisu.

Společnost Caruso představí svůj digitální prostor umožňující snadné sdílení dat z připojených vozidel mezi všemi hráči v ekosystému mobility. Prostřednictvím společnosti Caruso mohou být telematické údaje shromážděné firmou Continental společně s dalšími zdroji dat snadno přístupné autoservisům v otevřeném a standardizovaném formátu. Tyto živé údaje mohou být také obohaceny různými dalšími typy informací, jako jsou dokumenty o opravách a údržbě na portálu společnosti Schaeffler RepXpert.

Schaeffler odprezentuje webový portál RepXpert, který podporuje opravárenské procesy. Po obdržení chybového hlášení z připojeného vozu je servis schopen prostřednictvím služby RepXpert získat přístup k opravám a identifikovat správné náhradní díly, které je třeba vyměnit na vozidle. Informace o tom, jak by měla oprava či výměna dílu probíhat, dostává přes systém sám mechanik.

Předběžný program ke stažení ve formátu PDF. 

Kompletní informace o konferenci a možnost přihlášení naleznete v angličtině na stránkách CLEPA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!