Valvoline Holdings B.V. rozšiřuje působnost v Evropě

27 února 2019, 14:00

Společnost Valvoline Holdings B.V. rozšiřuje možnosti dodávkového řetězce pro uspokojení vzrůstající poptávky ve východní Evropě.

Společnost Valvoline

Společnost Valvoline oznámila, že jedna z jejích dceřiných společností podepsala definitivní smlouvu o nabytí obchodního majetku společnosti Fabrika Maziva a.d. Kruševac (FAM). Akvizice zahrnuje mimo jiné výrobní zařízení v Kruševci v Srbsku a značku FAM. Finanční podmínky transakce, které podléhají obvyklým uzavíracím podmínkám, nebyly zveřejněny.

Závod, který se nachází se přibližně 200 kilometrů jižně od Bělehradu, zajišťuje strategickou polohu pro další zlepšení přístupu společnosti na trh východní Evropy. Společnost zde plánuje i nadále vyrábět známou regionální značku maziv FAM a v blízké budoucnosti také vybrané produkty značky Valvoline.

„Pro společnost Valvoline je klíčovou strategií pokračovat ve zvyšování povědomí o značce a rozšiřování tržního podílu v Evropě,“ řekl Diego Brodoni, viceprezident a generální ředitel společnosti Valvoline Europe. „Tato investice demonstruje náš závazek k rostoucímu trhu Východní Evropy a k úspěchu našich zákazníků a partnerů prostřednictvím efektivnějšího a výkonnějšího dodavatelského řetězce.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!