Vylepšené automobilové žárovky Elta

12 prosince 2018, 15:42

Autožárovky Elta s léty ověřenou kvalitou a příznivou cenou se před nedávnem dočkaly nejen nového moderního designu svých obalů, ale také řady vylepšení a sjednocení celé produktové řady.

Vylepšené automobilové žárovky EltaSpolečnost Elta Automotive je předním distributorem automobilových žárovek – od těch nejmenších např. do tachografů až po xenonové HID výbojky či inovativní halogenové žárovky. Řada Elta Automotive Bulb se skládá z více než 600 referencí pro automobily, lehká a těžká užitková vozidla i motocykly. Sortiment byl v uplynulém čtvrtstoletí neustále vyvíjen a vylepšován, aby zůstal v popředí technologie a zároveň si zachoval široké pokrytí.

A nyní společnost nabízí novou generaci vylepšených halogenových autožárovek a xenonových výbojek Elta VisionPRO. Nová řada zahrnuje celkem 5 sad s různými vlastnostmi tak, aby si každý zákazník našel to, co po autožárovkách chce – ať už jde o barvu světla nebo třeba svítivost.

Hlavním přínosem inovace je výrazné zvýšení světelného výkonu pro vyšší bezpečnost. K dispozici jdou hned dvě úrovně upgradu svítivosti v různých cenových relacích tak, aby vyhovovaly libovolnému rozpočtu.

Vylepšení výkonu žárovek Elta VisionPRO navíc řidičům nabízí jednoduchý způsob pro zlepšení vize i vzhledu jejich vozu. Všechny vylepšené žárovky jsou schváleny „E“ (s výjimkou žárovek Sport, které jsou určeny výhradně pro použití mimo silniční síť.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!