Společnost Ecosoil převzala další sklápěcí návěsy Kögel

5 prosince 2018, 14:32

Společnost Ecosoil, jedna z firem v Německu zabývajících se komplexními službami v oblasti sanace starých zátěží, rozšířila svůj vozový park o dalších 17 třínápravových korbových sklápěcích návěsů Kögel s ložným objemem 24 m³.

Společnost Ecosoil převzala dalších 17 korbových sklápěcích návěsů Kögel

Ulmská pobočka si první korbové sklápěcí návěsy Kögel zakoupila již v roce 2013. Nejen že jsou tato vozidla ještě stále plně vytížena, ale také se osvědčila svou robustností a hospodárností. Také nové korbové sklápěcí návěsy nacházejí uplatnění u velké zakázky na staveništi Stuttgart 21. Společnost Ecosoil se přitom velmi zasazuje o ekologická a ekonomická řešení a o udržitelný rozvoj ploch a měst. Dva ze 17 nových korbových sklápěcích návěsů Kögel převzala do svého vozového parku sesterská společnost Umweltschutz Nord GmbH.

Díky inteligentní technologii spojování Kögel s podlahovou vanou z pět milimetrů silné zušlechtěné oceli Hardox-450 a se čtyři milimetry silnými bočnicemi z vysoce pevné oceli S700 vyniká korbový sklápěcí návěs výjimečnou zatížitelností a dlouhou životností.

Kromě zvedáku první nápravy, hliníkových ráfků a stahovací střechy s ovládací plošinou před čelní stěnou korby se společnost Ecosoil rozhodla pro dva přídavné couvací LED reflektory a pro manometr tlaku v zásobníku ke sledování zatížení náprav.

Celý rám i korba korbového sklápěcího návěsu Kögel jsou trvale chráněny proti korozi prostřednictvím nanokeramické technologie a povrchové vrstvy KTL s následně naneseným lakem vytvrzeným UV zářením.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!