Nový systém Kögel FastSlider šetří čas

4 prosince 2018, 11:39

Společnost Kögel reaguje na zvyšující se nároky na krátkou dobu nakládání v automobilovém a nápojovém průmyslu a řidičům nabízí možnost rychlé, snadné a bezpečné manipulace při nakládce a vykládce. Nově je pro spoustu variant valníkových vozidel Kögel k dispozici plachtový systém Kögel FastSlider. 

Kögel Fastslide

Je vhodný pro spoustu variant valníkových vozidel Kögel Cargo, Mega a Lightplus generace NOVUM.Tento systém se vyznačuje rychlým otevíráním a zavíráním a skládá se z plachty zesílené mini klanicemi, která splňuje standard pro pevnost nástavby DIN-EN-12642-Code-XL. Vpředu je systém vybaven pákou s rychloupínacími uzávěry, pomocí níž se dá upínací plachta v průběhu několika málo sekund otevřít nebo zavřít. Vzadu se potom nachází osvědčená napínací hřídel a ráčna Kögel. U vozidel Kögel Mega je napínací hřídel a ráčna použita vpředu i vzadu. Tímto systémem reaguje společnost Kögel na zvyšující se nároky na krátkou dobu nakládání v automobilovém a nápojovém průmyslu a řidičům nabízí možnost rychlé, snadné a bezpečné manipulace při nakládce a vykládce.

Systém Kögel FastSlider je dostupný pro jednu a pro dvě strany a lze jej mnohostranně přizpůsobit podle rozmanitých logistických požadavků, s nimiž se lze setkat v automobilovém či nápojovém průmyslu nebo při přepravě palet. Při použití na jedné straně disponuje volitelný systém Kögel FastSlider také střešní plachtou Kögel Strong & Go Integral a boční plachtou odpovídající směrnici 9.5 společnosti Daimler. Pokud je návěs vybaven systémem Kögel FastSlider na obou stranách, používá se příslušná střešní plachta Kögel Strong & Go Integral.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!