Spolupráce společností Geis a Dunlop v Lucembursku

13 listopadu 2018, 8:47

Od 1. června tohoto roku řídí skupina Geis sklad společnosti Dunlop v Lucembursku. Jedná se již o druhou spolupráci mezi výrobcem pneumatik a skupinou Geis: od dubna minulého roku zodpovídá za logistiku v závodě Hanau.

Spolupráce společností Geis a Dunlop v Lucembursku

Lucemburské sídlo Goodyear Dunlop v Colmar-Bergu je největším komplexem společnosti mimo USA. V nepřetržitém provozu zde denně vyrobí několik tisíc pneumatik – výhradně  pro nákladní automobily  a pneumatiky OTR (off-the road pneumatiky pro použití mimo veřejné komunikace).

Až 90 celovozových zásilek denně

Ve skladu si najde své místo až 130 000 kusů pneumatik. Vyskladnění a naložení až 90 kamionů denně provádí rovněž Geis.

„Projekt se nám podařilo úspěšně převzít bez jakýchkoliv ztrát na kvalitě,“ říká Joannis Tsilivarakos, Business Unit Manager. „Pomohlo nám samozřejmě know-how našich kolegů z Hanau a z ostatních pneumatikářských logistických projektů.“

Při vychystávání a skladování se Geis rovněž spoléhá na inovativní technologie, jako jsou skenovací rukavice, vysokozdvižné vozíky s klešťovou nástavbou či trnem.

V úzké spolupráci s Goodyear Dunlop neustále vyvíjíme naše procesy a optimalizujeme efektivitu logistiky,“ doplňuje Joannis Tsilivarakos.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!