Společnost DACHSER obhájila mezinárodní certifikát

16 října 2018, 9:34

Mezinárodní logistický provider DACHSER Czech Republic znovu získal certifikát Responsible Care – odpovědné chování v chemii. Během auditu na své centrále v Kladně společnost úspěšně obhájila dodržování principů bezpečného a odpovědného zacházení s chemickými výrobky. Svaz chemického průmyslu ČR jí tak udělil mezinárodní certifikát Responsible Care na další čtyři roky.

Dachser obhájil certifikát Responsible CareResponsible Care je dobrovolná, celosvětově uznávaná iniciativa chemického průmyslu založená na podporu jeho udržitelného rozvoje. Zaměřuje se na zvyšování bezpečnosti systémů managementu a dopravy v oblasti chemického průmyslu a působí na poli bezpečnosti práce, ochrany zdraví a životního prostředí. V České republice je tato iniciativa přijata organizacemi, které jsou členy Asociace českého chemického průmyslu. Certifikát uděluje Svaz chemického průmyslu ČR, jehož je členem i DACHSER Czech Republic.

Jedním z našich strategických cílů je být našim zákazníkům co nejblíže, znát dokonale jejich byznys a nabízet jim kombinaci inteligentních a bezpečných standardizovaných procesů a specifických řešení na míru,“ vysvětluje Ing. Jan Polter, MBA, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a.s., „ to platí i pro naše partnery z oblasti chemického průmyslu. Pro ně jsme vyvinuli speciální logistické řešení Chem-Logistics, které nejenže respektuje všechna česká i evropská legislativní nařízení, ale jde v mnoha případech i daleko nad jejich rámec a je také plně v souladu s principy udržitelného rozvoje.  Získání certifikátu Responsilbe Care je oceněním naší snahy přicházet s inovativními a k životnímu prostředí ohleduplnými řešeními i v oblasti tak náročné, jako je logistika nebezpečného zboží.

Skupina DACHSER ročně přepraví přes 3,2 milionu zásilek s chemickým zbožím. Certifikát Responsible Care byl společnosti DACHSER Czech Republic udělen už potřetí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!