Firma AS-PL se představí na Automechanice ve Frankfurtu

3 září 2018, 11:18

Společnost AS-PL, dodavatel startérů, alternátorů a jejich částí, ukáže během veletrhu Automechanika ve Frankfurtu na svém stánku číslo F64 v hale 3.0 své nejprodávanější výrobky.

Pozvánka firmy AS-PL na Automechaniku

Společnost AS-PL se od roku 2004 nepřetržitě účastní veletrhu Automechanika ve Frankfurtu. Tento rok budou návštěvníci na stánku moci vidět nejprodávanější výrobky, jako jsou například alternátor A0122PR nebo A0457PR, startéry S0079 nebo S0230 a mnoho dalšího.

Další atrakcí – překvapením – na stánku společnosti bude prezentace nového exponátu, funkčního řezu modelu alternátoru A0239. Každý bude moci vidět, jak produkt funguje a jaké části jsou zodpovědné za jeho provoz.

-Automechanika ve Frankfurtu je pro naši společnost nesmírně důležitou a prestižní událostí. Nejdůležitější hráči branže a hlavní světoví výrobci zde představují svou nejnovější nabídku, a proto také my chceme prezentovat naši společnost v co nejlepším světle – říká Robert Snider, vedoucí marketingu a PR společnosti AS-PL Sp. z o.o. – Připravili jsme pro návštěvníky několik překvapení. Srdečně Vás zveme do našeho nového stánku, který bude poprvé patrový. – dodává Robert Snider.

Polská společnost AS-PL Sp. z o.o. byla založena v roce 1992 v Gdaňsku a nyní zaměstnává více než 250 lidí. AS-PL spolupracuje s distributory a velkoobchodníky s náhradními díly, kterým dodává alternátory, startéry, díly a komponenty pro osobní automobily, nákladní automobily, zemědělské stroje, lodě a motocykly.

Více informací můžete nalézt na webových stránkách firmy AS-PL.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!