Zarážka posuvné střechy Kögel EasyFix drží střechu otevřenou

29 srpna 2018, 17:02

Nová volitelná zarážka posuvné střechy Kögel EasyFix je okamžitě dostupná pro všechny valníkové návěsy generace Kögel NOVUM. Tím je možné snadné a rychlé zajištění otevřené posuvné střechy. Po provedení nakládky shora je možné střechu snadno zavřít bez opětovného odjištění. 

Zarážka posuvné střechy Kögel EasyFix

Posuvná střecha je neodmyslitelná při nakládce shora pomocí jeřábu. Pokud dojde k pohybu návěsu s otevřenou střechou, může se stát, že se manipulační tyčí zajištěná otevřená posuvná střecha uvolní a částečně se zavře. Kögel proto vyvinul novou zarážku posuvné střechy EasyFix, která bezpečně udrží střechu v požadované pozici, aniž by řidič musel provést upínání pomocí manipulační tyče.

Při použití zarážky Kögel EasyFix není další zajištění otevřené posuvné střechy nutné. Posuvnou střechu stačí posunout dopředu a zarážka Kögel EasyFix automaticky zajistí střechu v pozici zcela vpředu, kde ji bezpečně udrží. Při zavírání střechy není nutné žádné další zdlouhavé odjišťování, protože posuvnou střechu je možné vynaložením minimální síly zatáhnout pomocí zarážky Kögel EasyFix.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!