Firma Ferdinand Bilstein se stala akcionářem společnosti TecAlliance

30 května 2018, 15:32

Společnost Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG, dodavatel a výrobce náhradních dílů pro osobní a užitková vozidla, se stala akcionářem společnosti TecAlliance, jednoho z předních poskytovatelů dat, integrovaných procesních řešení a poradenských služeb na trhu s náhradními dílů na světě.

Zavedená rodinná firma z Ennepetalu v Německu se rozhodla kvůli rostoucí digitalizaci v odvětví automobilových náhradních dílů, posílit svou pozici v této oblasti.

Dnes, více než kdy jindy, se na trhu s autodíly vyžaduje rychlý přístup ke všem relevantním údajům o vozidlech. Jako nový akcionář společnosti TecAlliance chceme podpořit distributory a nezávislé servisy. – říká generální ředitel skupiny Jan Siekermann. – TecAlliance je předním poskytovatelem dat o vozidlech, zejména díky platformě TecDoc. A naše společnost je jedním z největších poskytovatelů dat v rámci této platformy. Proto bylo získání akcií společnosti TecAlliance logickým krokem ve směřování naší společnosti.

Spolupráce s tak renomovanou společností nám pomůže na naší cestě podpory digitalizace v branži a při stanovování nových standardů z hlediska kvality dat. – říká Jürgen Buchert, generální ředitel společnosti TecAlliance. – Odborné znalosti nám umožní další optimalizaci našich řešení, což výrazně zvýší konkurenceschopnost naší nabídky.

Když v loňském roce firma Ferdinand Bilstein představila svůj vyhledávač náhradních dílů partsfinder, poukázala tak na fakt, jakou váhu přikládá otázce digitalizace a přípravy dat. Pomocí několika pohybů myší mohou uživatelé této moderní internetové platformy vyhledávat všechny náhradní díly nabízené pod značkami febi, SWAG a Blue Print. Webové stránky také poskytují další užitečné informace, jako například návody k obsluze nebo 360° panoramatické obrázky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!