Společnosti DB Schenker a Cisco inovují logistický průmysl

14 března 2018, 12:37

Společnosti DB Schenker a Cisco společně usilují o změnu celého logistického průmyslu. Obě společnosti nyní spolupracují na vývoji, testování a implementaci různých aplikací spojených s internetem věcí a dalšími inovativními technologiemi pro logistiku.

Internet věcí v logistice

Digitalizace mění celou společnost, a tedy i logistiku.  Obě společnosti spolupracují na transformaci celého logistického procesu, a i nadále budou pokračovat ve vývoji inovací.

Obě společnosti spolu zkoumají technologie, které přinášejí nové možnosti optimalizace skladových a přepravních procesů. Společně zřídily inovační laboratoř v logistickém centru v Houstonu v Texasu, kde mohou nové technologie testovat a následně je přivést do komerčního využití.

Nejmodernější technologie, na kterých společnosti pracují, zahrnují řešení založená na senzorech, systémy pro sledování polohy v reálném čase, robotiku, automatizaci, inteligentní zařízení, stejně tak rozšířenou realitu, video analytiku a systémy pro rozpoznávání obličeje.Hlavní roli hraje internet věcí

Vyvinuli jsme již řadu technologií, které považujeme za naprosto průkopnické pro celý logistický průmysl. Nejdříve se snažíme důkladně porozumět všem požadavkům na inovativní logistická řešení a následně pracujeme v naší laboratoři na vývoji nových technologií, které přispějí k větší efektivitě v celém dodavatelském řetězci. Díky našim odborným znalostem a silnému odhodláním se nám jistě podaří se společnosti Cisco vytvořit novou budoucnost logistiky,“ říká Tom Schmitt, CEO a člen představenstva společnosti DB Schenker.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!